Retour & garantie

Gratis Retourneren

Het is mogelijk om bij Mr. Pefe uw bestelling te retourneren. Indien u dit wenst te doen dient u de volgende punten in acht te nemen:

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt
en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Het product dient in dezelfde staat te verkeren als tijdens ontvangst van uw bestelling. Retourneer uw bestelling in een brievenbuspakket of de originele doos.

Vul het retourformulier in en voeg deze bij het te retourneren product in de verzenddoos.

Verstuur uw pakketje naar:

Mr. PEFE
Postbus Mr. Pefe 1159
4801 BD Breda
Nederland​

U dient in ieder geval binnen 14 dagen schriftelijk een verzendbewijs te kunnen tonen.

Binnen 14 dagen na aankomst van uw retournering zal het aankoopbedrag worden teruggestort. Indien u voor de optie Ruilen heeft gekozen wordt het gewenste product binnen 14 dagen na aankomst van uw retournering worden verzonden naar uw adres.

Voor aanvullende informatie kunt u de Algemene Voorwaarden bekijken.

Indien u meer informatie nodig heeft kunt u altijd mailen naar: info@misterpefe.com